Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

La Digitalització en les Entitats Asseguradores

Description:

CONFERÈNCIA

La digitalització en les entitats asseguradores

A càrrec de

José Luis Ferré, conseller delegat d'Allianz Seguros

 

La conferència tindrà lloc el dimarts dia 26 de febrer de 2018, a les 18 hores, Edifici Foment de Treball - Sala B (Via Laietana, 32, principal 08003 - Barcelona).

Inscripció gratuïta.

 JORNADA

La digitalització dels processos és un dels principals reptes als quals s'enfronten les entitats asseguradores.

En un entorn cada vegada més competitiu, amb marges decreixents, les entitats es veuen en la necessitat de reduir els seus costos, digitalitzant processos.

A més, les noves tecnologies permeten a les entitats asseguradores relacionar-se amb els seus clients a través de múltiples canals, les 24 hores del dia.

D'altra banda, les entitats disposen d'una gran quantitat d'informació, interna i externa, que adequadament gestionada pot ajudar a detectar nínxols de mercat, dissenyar els productes més adequats per a cada perfil, reduir la pèrdua de clients i lluitar contra el frau, entre altres.

El Sr. José Luis Ferré, ens parlarà, entre d'altres, d'aquests reptes i de com les estan abordant en Allianz Assegurances, líders en el mercat.

A la Jornada es presentarà també el número 3 de la revista digital del Col·legi d'Actuaris de Catalunya (ADC21), corresponent al primer semestre del 2019, on s'aborden diversos temes del màxim interès.

PROGRAMA
HORARI

18: 00h - 18: 05h Presentació de la Jornada, a càrrec de Miquel Viñals, president del Col·legi d'Actuaris de Catalunya.

18: 05h - 18: 45h  Presentació del segon número de la revista digital del Col·legi d'Actuaris de Catalunya ADC21, a càrrec d'Emilio Vicente, responsable de funció actuarial i gestió de riscos de MGS Assegurances, i director de la revista ADC21 i del Comitè Editorial de la Revista.

18: 45h - 19: 15h La digitalització en les entitats asseguradores, a càrrec de José Luis Ferré, conseller delegat de ALLIANZ ASSEGURANCES.

CPD

Aquesta conferència computarà 2 hores a l'efecte de l'acreditació de la formació continuada del Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CPD).

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso