Actuview

Us informem que l’Actuarial Association of Europe (AAE), associació europea de col·legis d’actuaris a la que pertany el CAC, ha arribat a un acord amb la plataforma Actuview (www.actuview.com) per oferir accés gratuït als actuaris dels col·legis i associacions actuarials membres de l’AAE. +informació1  +informació2

www.actuview.com és la primera plataforma de streaming internacional dissenyada especialment per a actuaris, amb el suport de la reasseguradora global RGA. Els experts en assegurances i finances poden trobar més de 2.500 vídeos, transferències web, entrevistes i gravacions de congressos d’arreu del món sobre tota la gamma de temes actuarials.

Més de 40.000 actuaris a tot el món tenen accés gratuït a través d’una gran xarxa d’associacions nacionals i supranacionals, així com instituts educatius i líders empresarials. Uneix-te a la comunitat global i navega per contingut actuarial d’alta qualitat per als teus requisits de desenvolupament personal i CPD. Visiteu www.actuview.com.

Els actuaris membres del CAC poden accedir gratuïtament a Actuview. Per registrar-se es requereix d’un codi personal, que podeu demanar al CAC per correu electrònic (actuaris@actuaris.org). Amb aquest codi, us podeu donar d’alta a través de l’opció “Register”.