Notícies Published by: 0

 

Dilluns passat, dia 6 de maig, en una sessió online, el Col·legi d’Actuaris de Catalunya va presentar l’edició tretzena de la seva revista ADC21, corresponent al primer semestre del 2024.

La presidenta del CAC, Marisa Galán va presentar l’acte, agraint en primer lloc a totes les persones que d’una manera o altra han participat i/o col·laborat en la seva elaboració, i de manera molt especial a les empreses i entitats que han patrocinat aquesta edició – ARAG, Àrea XXI, BDO, Guy Carpenter IEF-BFS, Serfiex i Zuric -, tots membres protectors del CAC.

Posteriorment Emilio Vicente, membre de la Junta i director de la Revista, en nom de l’equip de redacció va esbossar el contingut de la nova edició, destacant el treball de selecció de contingut dels articles. Sis articles i dues entrevistes conformen l’estructura semestral de la revista. (https://actuaris.org/revista/)

Com a tancament a la presentació, Mirenchu del Valle, presidenta d’Unespa, protagonista de l’entrevista central d’aquesta edició, va dirigir una classe magistral, sota el títol ‘El valor social de l’assegurança‘, on la presidenta d’Unespa va destacar el valor que aporta segur a la societat, la seva importància com a xarxa de protecció de famílies, empreses i institucions i la funció que exerceix en el món actual en què vivim. I va abordar un tema de rellevància especial com és el buit d’assegurament o dèficit de protecció, com tancar aquesta bretxa i aconseguir una societat adequadament preparada per als desafiaments que ha d’afrontar. En definitiva, a quins reptes s’enfronta el món de l’assegurança, immersa en una societat que evoluciona, per continuar sent aquesta xarxa de seguretat.

Veure vídeo