Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Quantitative methods for ERM

Description:

Ens complau presentar-vos el seminari "MÒDUL 0: QUANTITATIVE METHODS FOR ERM. BRIDGING AND REFRESHER COURSE”que portarà a terme l'European Actuarial Academy (EAA) a Barcelona els dies 10 i 11 de desembre de 2018, en col·laboració amb el Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CAC).

El seminari, de 1.5 dies de durada, té un doble objectiu:

  • D'una banda, és un curs d'introducció dissenyat per preparar els actuaris amb una base més qualitativa, necessària per a les posteriors parts quantitatives de la formació CERA.
  • D'altra banda, és un curs d'actualització independent, per actuaris que volen millorar les seves habilitats quantitatives en els camps de gestió de riscos empresarials (ERM) i matemàtica financera.

Per tant, el seminari està obert a totes les persones que estiguin interessades a aprofundir les seves habilitats quantitatives en els camps de la gestió de riscos empresarials (ERM) i les matemàtiques financeres. 

El seminari s'impartirà en anglès i computarà 11 hores a l'efecte del CPD del CAC (programa de formació continuada).

En aquests documents trobareu tota la informació necessària referent al seminari. (Català i Espanyol)

Les inscripcions es realitzaran directament a través de la pàgina web de l'EAA www.actuarial-academy.com

La tarifa d'inscripció anticipada és de € 790,00 més el 21% d'IVA, i és vàlida fins al 10 d'octubre de 2018.  A partir d'aquesta data, la tarifa serà de € 970,00 més el 21% d'IVA.

Per a qualsevol dubte sobre el seminari es poden adreçar al Col·legi d’Actuaris de Catalunya, a l’atenció del Sr. Joaquim Celma (jcelma@actuaris.org), gerent del CAC.

Start Date: 10 desembre, 2018
End Date: 11 desembre, 2018

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso