Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Quantitative methods for ERM

Description:

Ens complau presentar-vos el seminari "MÒDUL 0: QUANTITATIVE METHODS FOR ERM. BRIDGING AND REFRESHER COURSE”que portarà a terme l'European Actuarial Academy (EAA) a Barcelona els dies 10 i 11 de desembre de 2018, en col·laboració amb el Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CAC).

El seminari, de 1.5 dies de durada, té un doble objectiu:

  • D'una banda, és un curs d'introducció dissenyat per preparar els actuaris amb una base més qualitativa, necessària per a les posteriors parts quantitatives de la formació CERA.
  • D'altra banda, és un curs d'actualització independent, per actuaris que volen millorar les seves habilitats quantitatives en els camps de gestió de riscos empresarials (ERM) i matemàtica financera.

Per tant, el seminari està obert a totes les persones que estiguin interessades a aprofundir les seves habilitats quantitatives en els camps de la gestió de riscos empresarials (ERM) i les matemàtiques financeres. 

El seminari s'impartirà en anglès i computarà 11 hores a l'efecte del CPD del CAC (programa de formació continuada).

En aquests documents trobareu tota la informació necessària referent al seminari. (Català i Espanyol)

Les inscripcions es realitzaran directament a través de la pàgina web de l'EAA www.actuarial-academy.com

La tarifa d'inscripció anticipada és de € 790,00 més el 21% d'IVA, i és vàlida fins al 10 d'octubre de 2018.  A partir d'aquesta data, la tarifa serà de € 970,00 més el 21% d'IVA.

Per a qualsevol dubte sobre el seminari es poden adreçar al Col·legi d’Actuaris de Catalunya, a l’atenció del Sr. Joaquim Celma (jcelma@actuaris.org), gerent del CAC.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso