Published by: 0

Barcelona, 12 de setembre de 2017

Benvolguts Col·legiats/des,

Com ja us vam informar el passat mes de juny, us recordem que els dies 23 i 24 d’octubre d’enguany, es celebrarà a Barcelona el Colloquium d’Assegurances de Vida de la International Actuarial Association (IAALS), organitzat pel Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

El Colloquium d’Assegurances de Vida de la IAA és el congrés més important de l’any a tot el món pels actuaris que treballen en l’àmbit de les assegurances de vida.

Us animem a participar-hi i ja que estem segurs que les Jornades seran molt interessants i estimulants per tots nosaltres.

Us volem recordar, a més, que el Col·legi d’Actuaris de Catalunya ha establert uns preus preferents per a col·legiats.

Podeu veure informació detallada en els documents següents:

  • Informació en Català PDFicon
  • Información en Español PDFicon

Vídeos promocionals

Ver versión en Español

LONG-TERM SAVING IN AN AGEING WORLD

En el Colloquium IAALS Barcelona 2017,  ‘Long-term saving in an ageing world’  es presentaran mes de 30 treballs científics relacionats amb longevitat, envelliment, límits a la vida humana, models estocàstics de longevitat, inversions a llarg termini per cobertures de longevitat, entre d’altres, presentats per actuaris del nostre país, Regne Unit, Noruega, Austràlia, Estats Units, Hongria, Dinamarca, Alemanya, entre altres països.  En el documents d’informació veureu la llista dels treballs que es presentaran així com els seus autors. Els treballs han estat prèviament escollits pel Comitè Científic, presidit pel Sr. Diego Valero.

CELEBRACIÓ DEL COLLOQUIUM.

Com segurament recordeu, el Colloquium es farà els dies 23 i 24 d’octubre a la seu de Cosmocaixa, al carrer d’Issac Newton, 26, de Barcelona.

CONFERENCIANTS

Els assistents al congrés tindran l’oportunitat d’assistir a les conferències de tres dels més prestigiosos especialistes en longevitat i envelliment, que compartiran amb nosaltres els seus coneixements i punts de vista.

Dr. Nicholas Barr, de la London School of Economics.

Dr. Stephane Loisel, de la Universitat de Lyon.

Dr. Jens Perch Nielsen, de la City University London.

RECEPCIÓ I SOPAR DE BENVINGUDA.

El diumenge 22 d’octubre tindrà lloc la recepció i sopar de benvinguda als assistents al congrés, a l’Aquàrium de Barcelona, al port de la nostra ciutat.

SOPAR DE GALA i ACTUACIÓ DELS CASTELLERS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA.

El dilluns 23 d’octubre es farà el sopar de gala, al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Al sopar de gala es farà el lliurament dels premis als millors treballs, segons el criteri del Comitè Científic, en dues categories:

  • Contribucions teòriques: per a la millor recerca acadèmica.
  • Contribucions pràctiques: per al millor assaig o presentació del treball aplicat.

Abans del sopar de gala la Colla Castellera de la Universitat de Barcelona oferiran una actuació a tots els assistents, que seran obsequiats també amb una copa de cava.

PATROCINADORS  i COL·LABORADORS.

El Colloquium IAALS Barcelona 2017 compta amb el patrocini d’11 entitats: Allianz, BBVA Seguros, BDO, Fiatc, Catalana Occidente, Guy Carpenter, Mazars, Nacional de Reaseguros, Vidacaixa, Willis Towers Watson i Zurich.

El congrés compta també amb 3 entitats col·laboradores: la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP), la Generalitat de Catalunya i Unespa.

A tots ells els hem d’agrair la seva col·laboració.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Us animen a tots a participar en el Colloquium d’Assegurances de Vida de la IAA, un esdeveniment únic, que per primera vegada es fa a Barcelona, i que ens permetrà gaudir dels coneixements dels millors actuaris del món en matèries relacionades amb l’envelliment i la longevitat.

En el document esmentat trobareu més informació sobre les modalitats i quotes d’inscripció, amb preus preferents per col·legiats.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al Col·legi actuaris@actuaris.org o bé al telèfon 933190818.

Ben atentament.

Miquel Viñals

President