Published by: 0

Benvolguts Col·legiats,

Com ja us vam informar el passat mes de febrer, us recordem que, els dies 23 i 24 d’octubre d’enguany, es celebrarà a Barcelona el Colloquium d’Assegurances de Vida de la International Actuarial Association (IAALS), organitzat pel Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

El Col·legi d’Actuaris de Catalunya, des de la seva fundació l’any 1992, es membre de la International Actuarial Association (IAA), la major associació de col·legis d’actuaris del món.

El Colloquium d’Assegurances de Vida de la IAA és el congrés més important de l’any a tot el món pels actuaris que treballen en l’àmbit de les assegurances de vida.

LONG-TERM SAVING IN AN AGEING WORLD

En el Colloquium IAALS Barcelona 2017,  Long-term saving in an ageing world’  es presentaran al voltant de 40 treballscientífics relacionats amb longevitat, envelliment, límits a la vida humana, models estocàstics de longevitat, inversions a llarg termini per cobertures de longevitat, entre d’altres, presentats per actuaris del nostre país, Regne Unit, Noruega, Austràlia, Estats Units, Hongria, Dinamarca, Alemanya, entre altres països.

Els treballs han estat prèviament escollits pel Comitè Científic, presidit pel Sr. Diego Valero.

CELEBRACIÓ DEL COLLOQUIUM.

El Colloquium es farà els dies 23 i 24 d’octubre a la seu de Cosmocaixa, al carrer d’Issac Newton, 26, de Barcelona.

CONFERENCIANTS

Els assistents al congrés tindran l’oportunitat d’assistir a les conferències de tres dels més prestigiosos especialistes en longevitat i envelliment, que compartiran amb nosaltres els seus coneixements i punts de vista.

Dr. Nicholas Barr, de la London School of Economics. La seva obra és una exploració de com les deficiències del mercat poden explicar i justificar l’existència de l’estat de benestar. És un dels grans especialistes mundials en matèria de pensions.

Dr. Stephane Loisel, de la Universitat de Lyon. Editor Associat de diverses revistes, és un gran especialista en el risc de longevitat.

Dr. Jens Perch Nielsen, de la City University London. És coautor de més de 100 articles científics en revistes de ciència actuarial, economia, econometria i estadística, així com d’un llibre sobre modelització quantitativa del risc operacional.

RECEPCIÓ I SOPAR DE BENVINGUDA.

El diumenge 22 d’octubre tindrà lloc la recepció i sopar de benvinguda als assistents al congrés, a l’Aquàrium de Barcelona, al port de la nostra ciutat.

SOPAR DE GALA

El dilluns 23 d’octubre es farà el sopar de gala, al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Durant el sopar de gala es farà el lliurament dels premis als millors treballs, segons el criteri del Comitè Científic, en dues categories:

·         Contribucions teòriques: per a la millor recerca acadèmica.

·         Contribucions pràctiques: per al millor assaig o presentació del treball aplicat.

PATROCINADORS

Al Colloquium IAALS Barcelona 2017 compta amb el patrocini de 11 entitats, que són: Allianz, BBVA Seguros, BDO, Fiatc, Grupo Catalana Occidente, Guy Carpenter, Mazars, Nacional de Reaseguros, Seguros Catalana Occidente, Vidacaixa, Willis Towers Watson, Zurich, als que hem d’agrair la seva col·laboració.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Us animen a tots a participar en el Colloquium d’Assegurances de Vida de la IAA, un esdeveniment únic, que per primera vegada es fa a Barcelona, i que ens permetrà gaudir dels coneixements dels millors actuaris del món en matèries relacionades amb l’envelliment i la longevitat.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre les modalitats i quotes d’inscripció, amb preus preferents per col·legiats:

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al Col·legi (actuaris@actuaris.org) o bé al telèfon 933-190- 818.