Notícies / Sin categoría Published by: 0

 

Èxit rotund al Webinar del Col·legi d’Actuaris de Catalunya amb la participació destacada de la Sra. Maria Francisca Gómez-Jover sobre el Reial Decret 668/2023, de 18 de juliol, que modifica el Reglament de Plans i Fons de Pensions.

Ahir a la tarda dimecres, el Col·legi d’Actuaris de Catalunya va presentar amb èxit un nou seminari on line, que va comptar amb la participació destacada de la Sra. Maria Francisca Gómez-Jover, Sotsdirectora General d’Organització, Estudis i Previsió Social Complementària de la DGSFP. L’esdeveniment va ser dissenyat per abordar les recents modificacions normatives introduïdes pel Reial Decret 668/2023, de 18 de juliol, a través de la recopilació prèvia de dubtes i consultes que va rebre i aglutinar per blocs el Grup de Treball de Pensions i Seguretat Social del Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

Durant el Webinar, es van analitzar detalladament les importants novetats normatives introduïdes pel Reial Decret 668/2023. Aquests canvis impacten significativament en diversos aspectes, com ara els plans de pensions d’ocupació de promoció pública, plans de pensions d’ocupació simplificats, qüestions financeres i actuarials, sostenibilitat, principi de no-discriminació i governança, entre d’altres.

La preparació prèvia del seminari pel Grup de Treball del CAC i la resposta dels assistents, més de cent inscripcions al seminari on line, va demostrar l’interès i necessitat d’aclarir els dubtes sorgits arran de la complexitat de les modificacions. La Sra. Maria Francisca Gómez-Jover va respondre de manera ordenada i sistemàtica a les preguntes més rellevants, proporcionant claredat sobre l’abast i l’aplicació de la nova normativa.

El Col·legi d’Actuaris de Catalunya va celebrar l’èxit d’aquest esdeveniment formatiu que contribueix a una comprensió més profunda de la nova normativa en l’àmbit dels plans i fons de pensions.

Descarrega la presentació