Published by: 0

Benvolgut/da col·legiat/da,

Un informem que la Junta del CAC del 14 de juliol de 2020 ha decidit convocar l’Assemblea General Ordinària del Col·legi d’Actuaris de Catalunya, pel dimarts 15 de setembre de 2020, a les 19 hores, a Foment del Treball, Via Laietana, 32, sala B

Els actes previstos esdevindran d’acord amb el següent Ordre del Dia:

  1. Recensió, per part del president, dels fets més importants esdevinguts durant l’any 2019.
  2. Aprovació de la gestió realitzada per la junta de govern, dels comptes anuals de l’any 2019 i del pressupost per a l’any 2020.
  3. Nomenament de la Comissió Delegada d’Auditoria Interna.
  4. Precs i preguntes.

Us adjuntem enllaç a la carta formal de convocatòria (enllaç) i al document per a la delegació de vot (enllaç), que també rebreu en els propers dies per correu ordinari, com preveuen els Estatuts, juntament amb la Delegació de Vot.

Donades les circumstàncies actuals, per prudència i per vetllar per la salut de tots/tes, us demanem feu servir prioritàriament la Delegació de Vot, que podeu enviar signada al CAC, el més aviat possible, per correu ordinari o bé per correu electrònic a actuaris@actuaris.org.

No obstant, pels col·legiats que vulguin venir a l’Assemblea, el Col·legi vetllarà per mantenir totes les mesures d’higiene i prevenció de riscos derivats de la Covid-19 que preveu la normativa legal.

Finalment, us informem també que podreu seguir l’Assemblea a través de videoconferència, tot i que el dret de vot s’haurà d’exercir presencialment o bé per delegació, d’acord amb els Estatuts. Els que estigueu interessats en seguir l’Assemblea per videoconferència us preguem ens ho digueu abans del 7 de setembre de 2020 per correu electrònic (actuaris@actuaris.org), per poder enviar-vos per correu electrònic la invitació per seguir l’Assemblea per internet.

Rep una cordial salutació.

Miquel Viñals

President.