Notícies Published by: 0

 

Us adjuntem la Presentació i la Memòria Anual de l’exercici 2019 que se sotmetrà a la vostra aprovació a l’Assemblea Anual Ordinària del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) del proper dia 15 de setembre de 2020, a les 19 hores, i a la sala B de Foment del Treball, Via Laietana, 32, de Barcelona. 

Donades les circumstàncies actuals derivades del covid 19, que limiten l’aforament de les reunions presencials a un màxim de 10 persones, us demanem que qui vulgui assistir presencialment, tot i que no és aconsellable, ens ho comuniqui el més aviat possible. 

Finalment, us informem també que podreu seguir l’Assemblea a través de videoconferència, tot i que el dret de vot s’haurà d’exercir presencialment o bé per delegació, d’acord amb els Estatuts.

Els que estigueu interessats en seguir l’Assemblea per videoconferència us preguem ens ho digueu el abans del 14 de setembre de 2020 per correu electrònic a actuaris@actuaris.org, per poder enviar-vos per correu electrònic ll’enllaç.

Rep una cordial salutació.

Miquel Viñals
President.


 

Bon dia,

Us recordem que el proper dia 15 de setembre de 2020, a les 19 hores, i a la sala B de Foment del Treball, Via Laietana, 32, es farà l’Assemblea Anual Ordinària del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC). 

Donades les circumstàncies actuals derivades de la covid 19, que limiten molt l’aforament de les reunions presencials, per prudència i per vetllar per la salut de tots/tes, us demanem feu servir prioritàriament la Delegació de Vot, que podeu enviar signada al CAC, el més aviat possible, per correu ordinari o bé per correu electrònic a jcelma@actuaris.org.

DESCARREGAR DELEGACIÓ DE VOT

Finalment, us informem també que podreu seguir l’Assemblea a través de videoconferència, tot i que el dret de vot s’haurà d’exercir presencialment o bé per delegació, d’acord amb els Estatuts. Els que estigueu interessats en seguir l’Assemblea per videoconferència us preguem ens ho digueu abans del 14 de setembre de 2020 per correu electrònic (actuaris@actuaris.org), per poder enviar-vos l’enllaç.

Rep una cordial salutació.

Miquel Viñals
President.


 

Benvolgut/da col·legiat/da,

Un informem que la Junta del CAC del 14 de juliol de 2020 ha decidit convocar l’Assemblea General Ordinària del Col·legi d’Actuaris de Catalunya, pel dimarts 15 de setembre de 2020, a les 19 hores, a Foment del Treball, Via Laietana, 32, sala B

Els actes previstos esdevindran d’acord amb el següent Ordre del Dia:

  1. Recensió, per part del president, dels fets més importants esdevinguts durant l’any 2019.
  2. Aprovació de la gestió realitzada per la junta de govern, dels comptes anuals de l’any 2019 i del pressupost per a l’any 2020.
  3. Nomenament de la Comissió Delegada d’Auditoria Interna.
  4. Precs i preguntes.

Us adjuntem enllaç a la carta formal de convocatòria (enllaç) i al document per a la delegació de vot (enllaç), que també rebreu en els propers dies per correu ordinari, com preveuen els Estatuts, juntament amb la Delegació de Vot.

Donades les circumstàncies actuals, per prudència i per vetllar per la salut de tots/tes, us demanem feu servir prioritàriament la Delegació de Vot, que podeu enviar signada al CAC, el més aviat possible, per correu ordinari o bé per correu electrònic a actuaris@actuaris.org.

No obstant, pels col·legiats que vulguin venir a l’Assemblea, el Col·legi vetllarà per mantenir totes les mesures d’higiene i prevenció de riscos derivats de la Covid-19 que preveu la normativa legal.

Finalment, us informem també que podreu seguir l’Assemblea a través de videoconferència, tot i que el dret de vot s’haurà d’exercir presencialment o bé per delegació, d’acord amb els Estatuts. Els que estigueu interessats en seguir l’Assemblea per videoconferència us preguem ens ho digueu abans del 7 de setembre de 2020 per correu electrònic (actuaris@actuaris.org), per poder enviar-vos per correu electrònic la invitació per seguir l’Assemblea per internet.

Rep una cordial salutació.

Miquel Viñals

President.