Notícies Published by: 0

 

Us informem de la celebració de les jornades internacionals de formació per actuaris següents:

1.- European Actuarial Days 2021 (EAD2021), organitzada per la Actuarial Association of Europe (AAE):

L’Actuarial Association of Europe (AAE) https://actuary.eu/, associació de la que forma part el CAC, organitza les Jornades European Actuarial Days 2021 (EAD2021), que es faran els dies 2 i 3 de juny de 2021.

El programa comptarà amb 4 sessions plenàries d’alt rang amb ponents convidats de renom i més de 20 presentacions addicionals. Els temes van des dels últims desenvolupaments en àrees actuarials de treball tradicionals fins a nous camps d’activitat com ara riscos emergents, ciències de la informació i camps més amplis.

Teniu mes informació de les jornades a l’enllaç següent https://actuary.eu/european-actuarial-days-2021-ead2021/

2.- Jornades Looking Forward, organitzades per Cera Global Association (CGA):

Cera Global https://ceraglobal.org/, associació de la que també forma part el CAC, organitza les jornades virtuals Looking Forward que es faran entre els dies 14 i 17 de juny de 2021.

Les jornades es podran seguir a través de la plataforma Actuview (recordeu que Actuview és un portal de formació per actuaris al que, com a membres del CAC, podeu tenir accés.  https://actuaris.org/actuview/).

Teniu informació sobre les Jornades “Looking Forward” al enllaç següent:
https://ceraglobal.org/cera-global-association-risk-conference-2021-call-for-content/

Els interessats també podeu enviar treballs, abans del 12 d’abril de 2021.

Us recomanem que seguiu les publicacions i les activitats de formació de les organitzacions internacionals d’actuaris de les que forma part el CAC (International Actuarial Association -IAA-,  Actuarial Association of Europe – AAE-, Cera Global Association – CGA-), així com dels cursos i vídeos que podeu trobar a Actuview, totes elles de molt interès i actualitat.