Notícies Published by: 0

 

Organitzada pel Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC), amb la col·laboració d’Analistas Financieros Internacionales (AFI), Barcelona Finance School (BFS)/Institut d’Estudis Financers i GVC Gaesco, s’ha celebrat a l’Auditori de FIATC ASSEGURANCES de Barcelona, la primera jornada sobre gestió d’inversions a les entitats asseguradores.

 

Una jornada presencial amb una gran afluència de públic, que va discórrer sota el fil conductor Què ens ofereix el futur per a les inversions de les entitats asseguradores?, en paraules del Sr. Emilio Vicente, membre de la Junta del CAC, qui va presentar la jornada i les intervencions dels diferents ponents.

 

De la mà de tres experts en inversió, Sr. David Cano, Soci d’Analistas Financieros Internacionales (Afi) i Director General d’Afi Inversiones Globales, SGIIC, va basar la seva ponència en la situació econòmica actual i les perspectives futures; el Sr. Josep Ramón Aixelà, Assessor d’inversors Institucionals, divulgador i responsable de macroeconomia i mercats financers de la Barcelona Finance School (BFS)/Institut d’Estudis Financers (IEF), en l’evolució dels mercats i instruments financers. I a la darrera de les ponències, el Sr. Jaume Puig, Director General de GVC Gaesco Gestión SGIIC, SA., va exposar la gestió de carteres, identificant oportunitats i estratègies per maximitzar els rendiments i gestionar els riscos de manera efectiva.

 

A l’última part, es va generar un col·loqui amb els tres ponents, moderat pel Sr. Víctor Luis Massana, Director d’Àrea Gestió d’Inversions Companyies a VidaCaixa i el Sr. Sergio Hernández, Gerent Inversions Financeres a FIATC Assegurances, en què els posicionaments dels tres experts, raonats i argumentats des de la seva perspectiva -no en tots els casos coincidents-, va enriquir encara més encara el tancament de la jornada.