Notícies Published by: 0

El dimecres 20 de març de 2019, a la seu de Foment del Treball, a Barcelona, ​​es va dur a terme l’Assemblea Anual del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC).

L’Assemblea, a proposta de la Junta de Govern, va aprovar el nomenament de Xavier Gómez Naches com a nou vocal de la Secció de Relacions Institucionals.

Xavier Gómez Naches té 55 anys i és actuari per la Universitat de Barcelona, ​​BSc Mathematics and Statistics per l’Open University britànica i diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el Grup CaixaBank, on ha ocupat diferents posicions directives en els àmbits de comptabilitat, Solvència, Control Intern i Compliment Normatiu. Actualment és director de Control de MicroBank, entitat filial del Grup CaixaBank especialitzada en microfinances.

Porta a terme una intensa tasca de col·laboració amb el CAC, formant part de diversos comitès i grups de treball, entre ells el Comitè d’Avaluació i Seguiment del Programa de Formació Continuada (CPD) del CAC i el Grup de Treball de “Pensions i Seguretat social “. Així mateix, és el representant del Col·legi al task force de l’AAE “Role of Actuaries”.

El president del CAC, Sr. Miquel Viñals, li va donar la benvinguda i li va desitjar molts èxits en les seves noves funcions a la Junta.

El Sr. Viñals va destacar també que el CAC seguirà treballant per augmentar la col·legiació, millorar els serveis a col·legiats i protectors, consolidar un model de formació continuada modern que permeti facilitar als col·legiats les millors competències professionals i potenciar el reconeixement de la professió, entre altres.