Notícies Published by: 0

 

El  Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC), a través de un Grup de Treball del propi CAC, ha elaborat la “GUIA PARA LA INCLUSIÓN DE LOS RIESGOS DE SOSTENIBILIDAD EN EL INFORME ORSA”.

Trobareu la Guia a l’enllaç següent: https://actuaris.org/wp-content/uploads/2023/05/Guia-para-la-inclusion-de-los-riesgos-de-sostenibilidad-en-el-ORSA-CAC.pdf

Pensem que la Guia serà de molta utilitat per als actuaris i companyies d’assegurances en la elaboració de l’informe ORSA corresponent a l’exercici 2022, que s’ha de presentar a la DGSFP abans del 30 de juny de 2023.

La Guia es va presentar el dia 4 de maig de 2023, en una Jornada de formació del CAC en la que van participar també representants de Deloitte i el Sr. José Antonio Fernández de Pinto, sots director d’Inspecció de la DGSFP.

Podeu veure les presentacions de la Jornada a l’enllaç següents:

També trobareu els vídeos a l’enllaç següent:
https://www.youtube.com/@collegidactuarisdecataluny2335/videos

Finalment, volem agrair la tasca del grup de treball del CAC en l’elaboració de la Guia, en la que han participat 12 col·legiats, coordinats per la col·legiada Maria Jesus Romero, amb reunions de treball des del novembre del 2021.

Salutacions cordials.

Marisa Galán

Presidenta