Notícies Published by: 0

 

Ahir a la tarda es va dur a terme la celebració de la tercera edició del Dia de l’Actuari, organitzada a Barcelona pel Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC).

La festa es va dur a terme en un cèntric hotel de Barcelona i hi van participar més de 160 persones, entre actuaris i actuaries, directius i professionals pertanyents a les 43 empreses membres protectors, amics i col·laboradors del CAC.

Va obrir l’acte Marisa Galán, presidenta del Col·legi, donant la benvinguda i destacant allò especial d’aquest acte, que és oferir un punt de trobada entre professionals on compartir el seu temps departint sobre les seves vivències en la tasca professional del dia a dia. Galán va remarcar la importància i la necessitat de la formació contínua per mantenir l’estatus d’actuari qualificat i que és la palanca que permet optar a una progressió professional no només al llarg de la nostra vida laboral sinó fins i tot més enllà de la mateixa.

Posteriorment es va donar pas a una taula rodona, moderada per Clara Armengol, membre de la Junta, en què van participar Jordi Montalbo i Ramon Gayet, sota el suggeridor títol “Una visió diferent de dos actuaris únics”.

Per acabar, es va oferir als assistents un còctel que va permetre que totes i tots els assistents gaudissin d’aquesta celebració i poguessin emportar-se un record gràfic al photocall que es va instal·lar per a l’ocasió.

podeu veure la galeria de fotos AQUI