Notícies Published by: 0

Benvolguda, benvolgut,

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) desitja fer avinent la seva preocupació per l’evolució i les conseqüències de l’expansió de la pandèmia Covid 19 per tot el món, i en particular, per la seva afectació especialment intensa al nostre país.

En nom del conjunt de la professió, la Junta voldria, primer de tot, expressar la seva solidaritat amb les persones que pateixen directament les conseqüències de la malaltia. A les famílies que, malauradament, hagin patit la pèrdua d’algú estimat, desitgem fer-los arribar el nostre escalf i la nostra condolença en aquests moments tan difícils.

També voldríem palesar el nostre reconeixement i la nostra admiració envers tots els professionals, principalment en l’àmbit de l’assistència sanitària, que es troben al capdavant de la lluita contra la pandèmia de forma incansable, arriscant, sovint, fins i tot la seva salut.

En aquestes circumstàncies, la Junta considera que el CAC, com a entitat professional compromesa en el servei al nostre país, ha de col·laborar en l’esforç que el conjunt de la nostra societat està realitzant i, en aquest sentit, ha decidit per unanimitat de fer una aportació de 2.000 euros (dos mil euros) al projecte de l’assaig clínic per frenar la pandèmia del coronavirus, a càrrec d’un equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra el Sida, IrsiCaixa i l’hospital Universitari Trias i Pujol, liderats pel Dr. Oriol Mitjà i pel Dr. Bonaventura Clotet, que estan treballant en un assaig clínic per tal de cercar els fàrmacs que serviran per frenar la transmissió del virus SARS-COV-2 (Covid-19) i d’aquesta manera evitar en situacions futures el que estem vivint actualment.

La Junta creu també que aquesta iniciativa ha d’estar oberta a tots els col·legiats que s’hi vulguin afegir i, per tant, et proposem que, si ho desitges, facis una aportació, abans del proper 30 d’abril de 2020 al següent compte del CAC: ES40-0081-0057-3100-0118-8927. En aquest cas, preguem indiqueu el nom i cognoms del col·legiat que fa la donació, amb la referència Covid 19.

Tots els diners recollits, juntament amb l’aportació del CAC, seran lliurats al projecte abans esmentat.

En nom de la Junta, vull agrair-te molt especialment la teva col·laboració i el teu compromís.

Rep una cordial salutació.

 

Miquel Viñals

President.

Barcelona, 3 d’abril de 2020.