Notícies Published by: 0

 

El Col·legi d’Actuaris de Catalunya present a la cerimònia de Clausura de la 12a Edició del Programa Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC), com a Entitat col·laboradora.

Un acte que es va fer en un escenari emblemàtic de Barcelona, ​​com és el Palau de Pedralbes i que va reunir representants del Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya, entitats col·laboradores, voluntaris i centres escolars participants.

La cerimònia va ser conduïda pel locutor Albert Peñarroya, en què va intervenir el Sr. Ferran Teixes, Director general de l’Institut d’Estudis Financers (IEF), entitat creadora d’aquest Programa.

Després de la intervenció d’altres entitats col·laboradores, d’un vídeo i entrega dels premis d’aquesta edició, la Sra. Natalia Mas, Consellera d’Economia de la Generalitat de Catalunya va clausurar l’acte.

El Programa EFEC, impulsat per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) juntament amb els departaments d’Economia i Educació de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu oferir als col·legis sessions i tallers d’educació financera bàsica i d’assegurances a estudiants a partir de 4t d’ESO, de la mà de professionals voluntaris vinculats al sector econòmic, financer, tributari i assegurador.

A la passada edició, van participar 485 centres escolars, acumulant 29.228 tallers en què han participat gairebé 188.000 alumnes en les últimes onze edicions.