Notícies / Sin categoría Published by: 0

 

Organitzada per la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya amb la col·laboració del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC), s’ha celebrat una jornada sota el títol “Canvi climàtic: impactes físics i riscos financers. Nous reptes per al sector assegurador”.

Experts del món assegurador, del món financer i d’empreses de diferents sectors – en concret l’alimentari i el transport -, van donar a conèixer com s’estan enfrontant als reptes i oportunitats del canvi climàtic, les estratègies que estan adoptant i com podem assegurar un futur econòmic més segur per a tothom

La benvinguda als assistents va anar a càrrec del Sr. Anton Gasol Magriñà, exdegà i conseller de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i del Sr. Antoni López López, vicepresident de la Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya i CEO de Mutual Mèdica.

Va introduir la Jornada la Sra. Clara Armengol Vivas, membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya i directora de Sostenibilitat de Sabadell Assegurances. En la seva intervenció va assenyalar que “no es tracta tant de compensar com de reduir i adaptar-se”.

La taula rodona va ser moderada per la Sra. Ana García Molina, presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya i hi van intervenir el Sr. Emilio Vicente Molero, Director Gestió de Riscos i Reassegurança de MGS, la Sra. Patricia Busto, Directora de Negoci Sostenible de Banc Sabadell, el Sr. Bernardo Monclús López,  CFO Idilia Foods i el Sr. Sergi Saurí Marchan, Director del CENIT i Professor de la UPC.

La jornada va ser clausurada pel Sr. José Luis Morales, membre de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.