Notícies Published by: 0

 

Ens complau anunciar-vos que ha estat nomenat com a nou gerent del CAC el Sr. Dídac Leiva Portolés, en substitució del Sr. Diego Almendáriz que inicia una nova etapa professional i deixarà el càrrec a final del mes d’octubre.

Agraïm sincerament al Sr. Almendáriz la seva valuosa contribució durant el temps que ha estat al capdavant de les seves funcions, i desitgem el major dels èxits en els seus futurs projectes personals i professionals.

El Sr. Dídac Leiva Portolés és actuari col·legiat des de fa molts anys, amb una llarga experiència en auditoria i consultoria actuarial.

A partir d’ara ja podeu contactar amb el Sr. Dídac Leiva al correu electrònic didac.leiva@actuaris.org

El Sr. Almendáriz col·laborarà temporalment amb la Junta de Govern del CAC i amb el nou Gerent, per tal d’assegurar l’adequat traspàs de funcions fins a final d’aquest mes. Durant aquest període de transició podeu seguir contactant amb el Sr. Diego Almendáriz al telèfon 690-830-866 i/o al correu electrònic dalmendariz@actuaris.org. A partir de l’1 de novembre el Sr. Leiva mantindrà aquest mateix número de telèfon.

Estem segurs que el Sr. Leiva, com a nou Gerent del CAC, continuarà amb la important tasca que des de fa molts anys el CAC esta realitzant, aportant el millor servei a Col·legiats i Protectors.