Notícies Published by: 0

El dia 19 de desembre de 2016, a les 18:30 hores, a la seu d’UCEAC, va tenir lloc la conferència “ACTUALITZACIÓ DE LA FISCALITAT SOBRE PRODUCTES D’ASSEGURANCES I DE PREVISIÓ SOCIAL”.

La conferència va anar a càrrec del Sr. Adolfo Rovira i de la Sra. Julia Sans, de CUATRECASAS, GONÇALVES, PEREIRA.

L’any 201sr_rovira6, per les circumstàncies polítiques viscudes, ha estat un any d’escassa producció legislativa en matèria fiscal.

No obstant això, comenta el Sr. Rovira i la Sra. Sans, la Dirección General de Tributos ha continuat evacuant consultes interessants. Algunes d’elles afecten al tractament fiscal de determinades modalitats d’assegurances i altres productes de previsió social.

En la conferència es van analitzar les consultes més significatives: relacionades amb aportacions a plans de pensions, inversions de plans de pensions estrangers en actius financers espanyols, règim d’impatriats, retribució de consellers mitjançant assegurances, etc.

També es comentar determinats criteris de la DGT sobre les SICAVS.

Finalment, el Sr. Rovira va comentar els canvis que, segons la seva opinió, hauria d’experimentar la fiscalitat dels productes de previsió social, en nom d’una major neutralitat, que permetés afavorir l’estalvi a llarg termini, tan necessari en la nostra societat.

A la conferència van assistir 25 persones.

Descarregar la ponència PDFicon