Notícies Published by: 0

 

El Col·legi d’Actuaris de Catalunya va promoure ahir a la tarda una jornada en línia dedicada a la nova normativa CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), sota el títol Reptes i solucions de la nova normativa de sostenibilitat al Sector Assegurador: Preparació de l’informe de Sostenibilitat 2024.

 

La sessió va ser conduïda per dos destacats experts en la matèria, el Sr. Ignacio Estirado Casado, Soci en Consultoria del Sector Financer a KPMG Asesores S.L., i la Sra. Fátima Enríquez Lago, Manager en Sostenibilitat i Bon Govern a la mateixa signatura.

Durant la jornada, es van abordar no només els objectius i conceptes clau de la CSRD, sinó també les solucions pràctiques que les asseguradores poden implementar per complir aquests requisits. Els ponents van destacar la importància de l’anàlisi de doble materialitat i el procés d’implementació de la normativa, destacant el desafiament de la proporcionalitat i van presentar deu solucions clau perquè les companyies asseguradores compleixin amb la CSRD de manera efectiva.

Els ponents van compartir casos pràctics de com les companyies estan resolent els reptes plantejats per la CSRD i van abordar els dubtes comuns del sector i els concrets que els van proposar els assistents.

Aquesta Jornada va ser una oportunitat valuosa perquè els professionals del sector assegurador comprenguessin, de manera teòrica i pràctica els desafiaments i oportunitats que presenta la nova normativa CSRD, permetent estar millor preparats per a la seva implementació.