Notícies Published by: 0

Després de 8 anys de servei, dedicació i compromís com a gerent del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC), el nostre col·lega i per a molts, amic Joaquim Celma, inicia una nova etapa en la qual esperem poder continuar comptant amb el seu inestimable suport.

El nostre més sincer agraïment per tots aquests anys en què el seu gran professionalisme ha ajudat a fer créixer la nostra institució i, sobretot, els nostres millors desitjos en la seva jubilació.

El Sr. Diego Almendáriz Gamboa assumirà la gerència del Col·legi en substitució del Sr. Joaquim Celma, que, com anticipava, causa baixa per jubilació.

Diego Almendáriz, advocat de formació, aporta una llarga experiència en la gestió de centres educatius.

En el procés de selecció la Junta de Govern ha comptat amb la col·laboració de Manpower, reconeguda empresa especialitzada en la selecció de personal.

A partir d’ara podeu contactar amb el Sr. Diego Almendáriz al telèfon 690-830-866 i/o al correu electrònic dalmendariz@actuaris.org.

El Sr. Joaquim Celma col·laborarà temporalment amb la Junta de Govern del CAC i amb el nou Gerent, per tal d’assegurar l’adequat traspàs de funcions.

Durant aquest període de transició podeu seguir contactant amb el Sr. Joaquim Celma al telèfon 636-322-919 i/o al correu electrònic jcelma@actuaris.org.

Estem segurs que el Sr. Almendáriz, com a nou Gerent del CAC, continuarà amb la important tasca que des de fa molts anys el CAC esta realitzant, aportant el millor servei a Col·legiats i Protectors.

Marisa Galán

Presidenta.