Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - El valor de l'especialització en l'assegurança

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) es complau a convidar-vos al webinar

EL VALOR DE L'ESPECIALITZACIÓ EN L'ASSEGURANÇA

 

A càrrec de

Sr. Christopher Bunzl, Director General de Mutua de Propietarios.

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 28 d’octubre de 2021, a les 18 hores.

(durada estimada: 60 minuts).

CONTINGUT

Les empreses es troben en un entorn cada vegada més competitiu. Tenim sobreoferta en la majoria dels sectors d'activitat econòmica, clients cada vegada més informats i exigents i una comoditització creixent dels productes. A conseqüència de tot això, tenim uns marges que decreixen.

El sector assegurador no és aliè a aquestes tendències. Amb nous models de negoci i nous competidors que amenacen l'statu quo i l'estabilitat tècnica del sector, incrementat per riscos catastròfics creixents que impacten, entre d’altres, en els costos de gestió i de la reassegurança, i un entorn regulador i de supervisió cada vegada més exigent i costós.

En aquest context, totes les entitats de l'ecosistema assegurador hem de reflexionar sobre com pot o ha de ser el nostre posicionament estratègic a mitjà termini per a continuar sent competitius.

Prèviament a la conferència, es farà la presentació de la revista del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (ADC21), corresponent al segon semestre de 2021, on es tractaran temes del màxim interès.

 

PROGRAMA

18:00h - 18:05h   Presentació de la Jornada.

18:05h - 18:30h   Presentació de la revista del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (ADC21) corresponent al segon semestre de 2021, a càrrec del Sr. Emilio Vicente, director del Comitè Editorial de la revista.

18:30h - 19:00h   Conferència El Valor de l’Especialització en l’Assegurança, a càrrec del Sr. Christopher Bunzl, Director General de Mutua de Propietarios.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç d'accés.

Podeu descarregar l'aplicació d'escriptori de forma gratuïta a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la connexió a Internet funcioni correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 27 d'octubre de 2021.

Price: EUR0.00

Date: 28/10/2021

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso