Notícies Published by: 0

CAMPANYA SOLIDÀRIA DEL COL·LEGI D’ACTUARIS DE CATALUNYA PER A UN PROJECTE D’INVESTIGACIÓ SOBRE EL COVID 19

El Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) ha aportat 4.100 euros (quatre mil cent euros) al projecte de recerca clínica #joemcorono per frenar la pandèmia del coronavirus que porta a càrrec un equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Trias i Pujol, liderats pel Dr. Oriol Mitjà i pel Dr. Bonaventura Clotet, que estan treballant en un assaig clínic per trobar els fàrmacs que puguin servir per frenar la transmissió de virus SARS-COV-2 (Covid-19) i prevenir pandèmies futures.

Aquesta quantitat és el resultat d’una campanya solidària entre col·legiats i membres protectors de CAC, a la qual, entre d’altres, Fiatc Assegurances ha col·laborat amb una aportació de 1.000 euros i el CAC amb 2.000 euros. A tots els aportants, col·legiats i protectors, volem mostrar el nostre agraïment.

El desig del CAC és el de col·laborar, en la mesura de les seves possibilitats, en el finançament de l’esmentat assaig clínic, desitjant molt èxit als científics en les seves investigacions, que esperem puguin ajudar a pal·liar els efectes d’aquesta pandèmia que de manera tan intensa està afectant la nostra societat i a tot el món.