Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Embedded Insurance: de la seva versió tradicional a la versió 2.0

Description:

La Junta de Govern té el plaer de convidar-lo al webinar

 

Embedded Insurance:

de la seva versió tradicional a la versió 2.0

 

A càrrec de

Sr. Felipe Gómez,

Soci Director d' “Actuarial and Insurance Consulting” a Grant Thornton

 

El webinar tindrà lloc el dia dijous 26 de setembre de 2024, a les 18 hores

(Durada estimada:  60 minuts)

 

 CONTINGUT

De la mà de Felipe Gómez, amb més de 28 anys d'experiència al sector assegurador, explorarem el nou concepte d' “embedded insurance”. Aquest innovador enfocament permet integrar assegurances en productes no asseguradors, enriquint el customer journey.

Sent cert que l'embedded insurance no és totalment nou - fa més de 40 anys els bancs van començar a vendre productes d'assegurances als seus clients, integrant-los en els seus serveis financers-, però, la versió 2.0 d'embedded insurance és diferent, amb la tecnologia i l’enfocament customer-centric canviant les regles del joc. La digitalització i l'automatització de processos han obert noves possibilitats, permetent empreses com Apple, Tesla i Amazon liderar en aquest mercat. Analitzarem com aprofitar aquesta tendència per generar valor i tancar l'escletxa d'assegurament.

Per què ara? La tecnologia ha reduït les barreres d’entrada i l’enfocament centrat en el client ha canviat com les companyies interactuen i ofereixen valor als seus clients. Aquests factors, combinats, fan que el desenvolupament d'embedded insurance sigui natural i estratègic. Descobrirem els ingredients clau per al vostre èxit.

En resum, l'embedded insurance representa una oportunitat emocionant per innovar i créixer a la indústria asseguradora, i aquest seminari on line ens donarà aquestes claus per oferir productes i serveis més rellevants i accessibles.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es realitzarà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

L'assistent al webinar també ha d’assegurar-se que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Contínua (CPD) del CAC i del Programa de Formació Contínua (CPD) del CERA.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 24 de setembre de 2024.

Price: EUR0.00

Date: 26/09/2024

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso