Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Com dissenyar un sistema de Machine Learning?

Description:

La Junta de Govern té el plaer de convidar-lo al webinar

Com dissenyar un sistema de Machine Learning?

 

A càrrec de

Sr. Heber Trujillo Urioste

Sènior Data Scientist, Glovo

Sr. Juan José Nieto Salas

Data Scientist, Glovo

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 29 de juny de 2023, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

El Machine Learning s'ha consolidat com a eina indispensable per a les empreses que volen extreure informació valuosa de grans conjunts de dades. Cada cop més organitzacions estan adquirint capacitats per construir models de Machine Learning, encara que poques són les que compten amb processos d'implementació automàtics i amb les infraestructures adequades.

Sense l'estratègia apropiada, la implementació d'aquests models sol resultar un procés tediós i complex, cosa que finalment en pot dificultar l'adopció i limitar-ne els resultats. Per això és fonamental comptar amb una plataforma de Machine Learning ben dissenyada que simplifiqui la construcció, implementació i gestió de models per aprofitar al màxim les dades i obtenir avantatges competitius significatius.

A la conferència, dos experts compartiran la seva experiència en el disseny i construcció d'una plataforma de Machine Learning a escala, abordant temes clau com la gestió de dades, la construcció de models, el disseny de programari, la implementació automatitzada i el monitoratge de resultats.

 

PONENTS

HEBER TRUJILLO URIOSTE. Llicenciat en ciències econòmiques i actuarials per la Universitat Autònoma de Mèxic (UNAM) i MM.Sc in Statistics and Data Science, pel Massachusets Institute of Technology (MIT). Compta amb una àmplia experiència com a actuari de tarifació (pricing) i científic de dades en diferents mercats a nivell internacional. Actualment treballa com a Machine Learning Engineer a Glovo. Heber Trujillo col·labora regularment amb el CAC com a professor de cursos de Programació Python.

JUAN JOSÉ NIETO SALAS. Enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Màster en Advanced Telecommunications Technologies (UPC), especialitzat en Data Science. Ha treballat en projectes de Machine Learning i Deep Learning a diferents institucions i empreses: Insight Center of Data Analytics (Dublín), Telefónica i Glovo (Barcelona). Col·labora com a docent al postgrau d'Intel·ligència Artificial de la UPC.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es realitzarà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

L'assistent al webinar també ha d’assegurar-se que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Contínua (CPD) del CAC i del Programa de Formació Contínua (CPD) del CERA.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 27 de juny de 2023.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso