Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Jornada online Taules biomètriques: suficiència de dades, govern i monitoratge d'hipòtesis.

Description:

La Junta de Govern té el plaer de convidar-vos a la Jornada

Taules biomètriques: suficiència de dades, govern i monitoratge d'hipòtesis.

Organitzada pel Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CAC).

 

DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ:

Data: 29 de març del 2023, de 17:00h a 19:00h

Modalitat: La Jornada serà en modalitat online i es podrà seguir a través de Cisco Webex Meetings©.

 

INSCRIPCIÓ:

Inscripció gratuïta abans del 27 de març de 2023, a través de www.actuaris.org o bé actuaris@actuaris.org.

 

PRESENTACIÓ:

Es van complir recentment dos anys de la publicació de la Resolució de 17 de desembre de 2020 de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones, que va posar les bases per establir un nou marc normatiu biomètric. En el decurs d’aquest temps, les entitats han interioritzat la necessitat d'implementar el procés biomètric i de dotar-se del marc necessari per monitoritzar els riscos vinculats de mortalitat i longevitat.

Qualitat de la dada, govern del procés, estadístiques biomètriques i experiència pròpia (aquest darrer aspecte, opcional) han estat els quatre pilars en què s'ha basat l'entesa d'aquests riscos per a les companyies d'assegurances. Davant de possibles novetats reguladores que hi pugui haver properament en aquests àmbits, aquesta sessió pretén exposar aquells casos d'ús que les companyies s'han trobat o poguessin trobar, aportant un enfocament eminentment pràctic.

En definitiva, l’objectiu d’aquesta sessió és portar de la teoria reguladora a la pràctica del dia a dia d’una companyia, aportant solucions concretes en l’àmbit de la detecció de la insuficiència de dades biomètriques, la definició d’un correcte govern biomètric o la definició d’indicadors per al monitoratge d’hipòtesis.

 

PROGRAMA DE LA JORNADA

17:00h - 17:05h   Presentació de la Jornada, a càrrec del Sr. Emilio Vicente, membre de la Junta del CAC.

17:05h – 17:50h   Introducció, qualitat de la dada, estadístiques biomètriques i govern, a càrrec del Sr. Ignacio Blasco, d' Analistas Financieros (AFI).

17:50h – 18:45h   Suficiència, experiència pròpia, models de causes de mortalitat i casos d’ús pràctic, a càrrec del Sr. Ignacio Blasco, d’ Analistas Financieros (AFI).

18:50 – 19:00h   Col·loqui i Tancament de la Jornada.

 

SEGUIMENT DE LA JORNADA:

La jornada es podrà seguir de forma presencial o streaming, mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings.

En cas de seguiment online, abans de l'inici de la Jornada, el CAC enviarà un correu electrònic als participants amb l'enllaç per accedir-hi (el mateix per a totes les ponències).

S'aconsella connectar-vos 10 minuts abans de l'inici de la jornada, per assegurar-vos que teniu una bona connexió. Al final de la jornada es podran fer preguntes als ponents.

 

CPD:

La jornada computarà 2 hores als efectes del Programa de Formació Contínua (CPD) del Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CAC).

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso