Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - L'Assegurança de crèdit: evolució i perspectives de futur

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya té el plaer de convidar-lo al webinar

 

L'Assegurança de crèdit: evolució i perspectives de futur.

A càrrec de

Sr. Unai Baquero, Director de Rams Generals de Nacional de Reaseguros.

 

El webinar tindrà lloc el dia 27 de setembre de 2022, a les 18 hores

(Durada estimada: 1 hora)

 

CONTINGUT

Després d’un període de més de dos anys de gran incertesa com a conseqüència de la crisi sanitària, la guerra a Ucraïna ha tornat a fer trontollar a l' entorn financer mundial, impactant significativament en l'economia global. Els mercats van caure bruscament i els preus del petroli, el gas, els metalls i els aliments han augmentat dràsticament, cosa que ha provocat una commoció global i ha deixat moltes economies vulnerables a la inflació i els potencials disturbis que es puguin succeir.

En aquest sentit, després d'un període en què els ajuts per part dels governs des de l'inici de la pandèmia han generat un alleujament notori sobre les previsions inicials de sinistralitat, les asseguradores de crèdit han dut a terme ràpidament una sèrie d'accions defensives de les seves carteres, com a conseqüència de la incertesa provocada pel conflicte a Ucraïna,  enfrontant-se a un augment de les reclamacions dels negocis existents. La majoria d'elles ha reduït la seva exposició i fins i tot ha retirat el seu suport a nous negocis a Rússia i Ucraïna. Diverses entitats també estan analitzant la possibilitat de que també altres països de l'entorn poguessin veure's afectats en el futur i estan reavaluant el risc en conseqüència.

L'objectiu d'aquest webinar és el de poder aportar una visió, des de la perspectiva reasseguradora, en relació amb el desenvolupament de l'assegurança de crèdit des del començament de la pandèmia, així com les perspectives d'evolució en el curt i mitjà termini en un entorn més complex com a conseqüència de la conjuntura econòmica actual.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es realitzarà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

L'assistent al webinar també ha d’assegurar-se que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Contínua (CPD) del CAC i del Programa de Formació Contínua (CPD) del CERA.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 26 de setembre de 2022.

Price: EUR0.00

Date: 27/09/2022

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso