Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - El Reglament DORA i el seu impacte en el sector assegurador

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya té el plaer de convidar-lo al webinar

 

EL REGLAMENT DE RESILIÈNCIA OPERATIVA DIGITAL (DORA) I EL SEU IMPACTE EN EL SECTOR ASSEGURADOR

 

El webinar tindrà lloc el dia 7 de Juliol  de 2022, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

El sector assegurador es troba actualment immers en un procés de transformació digital integral, que està provocant un increment de la seva complexitat operativa, així com de l’exposició a noves tipologies de riscos i, por tant, de les vulnerabilitats a les que s’enfronten, derivades de determinades disrupcions operatives. Aquestes amenaces no només afecten a les entitats des de l’òptica financera, sinó que també influeixen en la seva estabilitat operativa a causa de la multitud i heterogeneïtat dels potencials actes, i d’un factor important, la seva impredictibilitat.

L’objectiu del webinar és presentar com els reguladors, supervisors i altres organismes Internacionales estan evolucionant el seu focus tradicional - centrat fonamentalment en la resiliència financera de les entitats, principalment en l’àmbit de la gestió del capital i la liquiditat – cap a la necessitat d’assegurar també la resiliència d’aquestes en termes operacionals.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es realitzarà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

L'assistent al webinar també ha d’assegurar-se que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

El webinar computarà 1 hora a efectes del Programa de Formació Contínua (CPD) del CAC i del Programa de Formació Contínua (CPD) del CERA.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 6 de juliol de 2022.

Price: EUR0.00

Date: 07/07/2022

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso