Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Integració dels factors de sostenibilitat a la indústria asseguradora: ORSA i SCR.

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) té el plaer de convidar-lo al quart webinar del Primer Cicle de Sostenibilitat

Integració dels factors de sostenibilitat a la indústria asseguradora: ORSA i SCR.

 

A càrrec de

Rafael García, CEO de SERFIEX

Alejandro López-Cortijo, Expert en Sostenibilitat

Laura del Campo, FRM, Experta en Risk Management

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 10 de juny de 2021, a les 18 hores.

(durada estimada: 60 minuts).

CONTINGUT

Integrar la sostenibilitat dins de la gestió de riscos és una tasca en desenvolupament en el sector de serveis financers. El 10 de març passat 2021 es va donar el tret de sortida a les obligacions de transparència que estableix el Reglament de Divulgació de Sostenibilitat (SFDR). A partir de l'any 2022 arribaran més obligacions de transparència i reporting per part dels reguladors europeus.

EIOPA ha establert ja expectatives sobre el monitoratge del risc climàtic a l’ORSA, promovent ja l'ús d'escenaris que reflecteixin els riscos físics i de transició que poden afectar la rendibilitat i solvència de les asseguradores a curt i llarg termini. Al webinar es tractarà també un altre dels aspectes previstos per la DGSFP en el seu programa de supervisió de 2021, el govern de la dada, un altre repte que sens dubte estarà molt present en qualsevol política d'integració de factors de sostenibilitat en els sistemes d'avaluació de riscos.

  

PROGRAMA

18:00h - 18:05h    Presentació de la Jornada, a càrrec de Sra. Clara Armengol, Directora de Sostenibilitat de Sabadell Zurich.

18:05h - 18:25h    Antecedents i context general. Situació actual i escenaris. Empreses “avançades”: què fan i com ho fan.

18:25h - 18:50h   Requeriments Reguladors i polítiques ASG. Integració del Risc de Sostenibilitat a Solvència II. Riscos de Transició i Riscos Físics. Pilar I i ORSA. Govern de la Dada “ASG”: proveïdors i indicadors

18:50h - 19:00h  Torn obert de preguntes.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

Es pot descarregar gratuïtament l'aplicació d'escriptori a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 9 de juny de 2021.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso