Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Mutualitats de Previsió Social en el segle XXI: reptes i oportunitats

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya té el plaer de convidar-lo al webinar

  Mutualitats de Previsió Social en el segle XXI: reptes i oportunitats

 

A càrrec de

Sr. Antonio López, CEO de Mutual Mèdica

 

El webinar tindrà lloc el dia 26 d'abril de 2021, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

L’actual context que estem vivint, ple d’incerteses, reptes, amenaces i oportunitats, i profundament marcat per una velocitat de canvi com mai havíem experimentat fins ara, obliga a qualsevol model de negoci a reflexionar sobre si la seva proposta de valor segueix sent vàlida en el nou entorn altament incert i canviant, així com repensar el paper que vol jugar en el futur, i definir una estratègia clara per assolir-lo amb èxit.

L’objectiu d’aquesta conferència és realitzar un aproximació en aquest sentit en l’àmbit de les mutualitats de previsió social, tot reflexionant sobre si el model de mutualitat continua tenint sentit en el context actual i, sobretot tenint en compte la seva pròpia missió de servei a les persones i la societat, repensar com hauria d’evolucionar per maximitzar la seva utilitat en un futur marcat per la transformació econòmica i social que estem vivint.

Prèviament a la conferència, es farà la presentació de la revista del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (ADC21), corresponent al primer semestre de 2021, on es tractaran temes del màxim interès.

 

PROGRAMA

18:00h - 18:05h   Presentació de la Jornada, a càrrec de Sr. Miquel Viñals, president del Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

18:05h - 18:30h   Presentació de la revista del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (ADC21) corresponent al primer semestre de 2021, a càrrec de Sr. Emilio Vicente, director del Comitè Editorial de la revista.

18:30h - 19: 00h   Conferència Mutualitats d’assegurances en el segle XXI: reptes i oportunitats, a càrrec del Sr. Antonio López, CEO de Mutual Mèdica.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

Es pot descarregar gratuïtament l'aplicació d'escriptori a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 23 d'abril de 2021.

Price: EUR0.00

Date: 26/04/2021

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso