Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Sostenibilitat: Estratègies i Criteris de gestió de les Inversions Socialment Responsables (ISR)

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya té el plaer de convidar-lo al tercer webinar del Primer Cicle de Sostenibilitat

 

Sostenibilitat: Estratègies i Criteris de gestió de les Inversions Socialment Responsables (ISR)

 

A càrrec de

Sr. Francesc Durán, Director Negoci Assegurador i Previsió del Grup Caixa Enginyers.

Sr. Xavier Fàbregas, Director General de Caixa Enginyers Gestió.

Sr. Bas Fransen, Director de Mercat de Capitals del Grup Caixa Enginyers.

Sr. Arnau Guardia, Gestor de IIC’s especialitzats en ISR.

 

El webinar tindrà lloc el dia 14 d'abril de 2021, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

Dins de l’àmbit de la Sostenibilitat, en aquest Webinar abordarem les diferents estratègies i criteris de gestió de les Inversions Socialment Responsables (ISR).

Els ponents explicaran com la integració de factors ASG (Ambientals, Socials i Governança) poden ser una font de generació d’idees i oportunitats d’inversió. També com s’ha evolucionat des de l’aplicació de criteris d’exclusió a criteris d’impacte positiu, passant per la gestió de controvèrsies i els indicadors ASG.

Durant les seves intervencions ens mostraran com s’apliquen aquestes estratègies i criteris en les decisions d’inversió, tant en actius de renda variable com en actius de renda fixa, com els Green i Social Bonds, i també l’impuls que des de la Unió Europea s’està fent d’aquest tipus d’inversions. Finalment, tindrem l’oportunitat de conèixer els reptes en la gestió de les inversions derivades de la integració dels criteris ASG, la inclusió de la inversió en temàtiques concretes i com es mesura l’impacte d’aquestes inversions en les carteres d’actius financers que gestionen les entitats financeres, asseguradores, gestores de plans de pensions i les gestores de fons d’inversió.

 

PROGRAMA

18:00h - 18:05h   Presentació de la Jornada, a càrrec de Sr. Francesc Durán, Director Negoci Assegurador i Previsió del Grup Caixa Enginyers.

18:05h - 18:25h   Criteris d’inversió i estratègies en actius ISR de renda variable, a càrrec de Sr. Xavier Fàbregas, Director General de Caixa Enginyers Gestió.

18:25h - 18:45h   Criteris d’inversió i estratègies en actius ISR de renda fixa, green bonds, inversions sostenibles i finançament europeu, a càrrec de Sr. Bas Fransen, Director de Mercat de Capitals del Grup Caixa Enginyers.

18:45h – 19:00h   Exemple de gestió d’un pla fons de pensions 100% ISR, a càrrec de Sr. Arnau Guardia, Gestor de IIC’s especialitzats en ISR del Grup Caixa d’Enginyers.

19:00h – 19:15h   Precs i preguntes.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

Es pot descarregar gratuïtament l'aplicació d'escriptori a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 13 d'abril de 2021.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso