Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - El valor de l’automatització de processos actuarials per a la indústria asseguradora

Description:

El valor de l’automatització de processos actuarials per a la indústria asseguradora

a càrrec de

Rosa Salas i Ana Claudia Orza, directores de Willis Towers Watson.

El webinar tindrà lloc dimecres dia 30 de setembre de 2020, a les 18 horess

(Durada estimada: 45 minuts)

 

CONTINGUT

A mesura que tots treballem en els reptes que ens presenta la COVID-19, hi ha un focus creixent que busca la resiliència empresarial i això ha començat a accelerar la demanda d'automatització en les companyies. En una recent cita d'un director financer de la indústria deia: "A mesura que les oficines es reobrin, gairebé el 50% dels directors financers acceleraran l'automatització i els seus programes de transformació".

En aquest context més que mai i per primera vegada de manera significativa observem que la indústria de l'assegurança està començant a seguir a altres indústries duent a terme programes de transformació financera de calat. Amb demandes cada vegada més grans i subjectes a una creixent pressió per fer més coses, moltes companyies es troben en una cruïlla a l'hora de decidir si bé s'enfronten a aquests reptes de la mateixa manera que sempre han fet o si bé poden afrontar-ho d'una manera diferent, utilitzant tecnologia que ara sí està al seu abast per poder fer les coses d'una manera molt millor i d'una forma més sostenible. La tendència és que cada vegada més companyies amb les que parlem estan concloent realitzar el segon enfocament en la mesura que les mateixes comencen a adoptar l'ús de tecnologies que permeten l'automatització i la computació en el núvol.

L'ús de l'automatització és literalment com un coet que alimenta un programa de transformació tradicional normalment només centrat en les persones i els processos, i els beneficis poden ser simplement sorprenents. Després d'haver viscut la transformació tradicional durant l'última dècada, sorprèn el que es pot aconseguir avui amb la tecnologia moderna. I estem veient encara la punta de l'iceberg.

 

REQUERIMIENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Si us plau, reviseu que el seu equip disposa d’aquest sistema de comunicació. Es pot descarregar gratuïtament a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

Si us plau, asseguris que abans de la connexió el seu accés a Internet funciona correctament.

 

CPD

El webinar computarà 1 hora als efectes del Programa de Formació Continuada (CPD) del CAC.

INSCRIPCIÓ

Inscripció obligatòria i GRATUÏTA abans del 29 de setembre de 2020.

Les persones inscrites rebran una invitació per correu electrònic per accedir al webinar.

Price: EUR0.00

Date: 30/09/2020

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso