Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - L’Economia del Comportament. Fonaments, dades i evidència empírica. Casos d’ús.

Description:

La Junta de Govern té el plaer de convidar-lo al webinar

L’Economia del Comportament.

Fonaments, dades i evidència empírica. Casos d’ús.

 

A càrrec de

Jesús García

Coordinador del postgrau en Economia del Comportament de la UB

BEruns i Professor UB i UOC

 José Vila

Catedràtic Universidad de Valencia i assessor científic a DEVSTAT

 

El webinar tindrà lloc el dia 5 de juliol de 2023, a les 18 hores

(Durada estimada:  60 minuts)

 

 CONTINGUT

L' Economia del Comportament pretén millorar la intervenció en la presa de les decisions de les persones a partir del coneixement de com les consideracions econòmiques, les limitacions cognitives i la psicologia configuren conjuntament aquest procés de decisió.

  1. Introducció Economia del Comportament
  2. Biaixos del comportament
  3. Colze
  4. Economia conductual i economia experimental
  5. Mesurament i optimització de l' impacte de les intervencions.
  6. Casos d' ús

 

PONENTS

Jesús García: Coordinador del Postgrau en Economia del Comportament de la Universitat de Barcelona. Actualment dedicat a l' aplicació pràctica de l' Economia del Comportament, sobretot en el sector financer i assegurador com a fundador de BEruns. Membre de la Global Association of Applied Behavioural Scientists (GAABS), de la Societat Científica d'Economia de la Conducta, del Comitè Científic del Workshop Pensions and Insurance de la Universitat de Barcelona i de la Junta d'Aedipe Catalunya. Professor de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Oberta de Catalunya.

Doctor en Economia i Llicenciat en Psicologia per la Universidad de Valencia. Postgrau en Expert en Estalvi i Previsió Social per la Universitat Pompeu Fabra.  Programa de Direcció General a l' IESE Business School.

José Vila: Catedràtic de la Universidad de Valencia. Investigador principal en projectes de transferència de resultats de recerca d' economia del comportament al disseny de polítiques. Investigador en el projecte H2020 CYBECO (anàlisi conductual del mercat de ciber-assegurances) i del contracte marc de la Comissió Europea per al desenvolupament d'estudis conductuals per al disseny de polítiques comunitàries. Investigador d'ERICES (Centre de recerca del comportament econòmic i social) i IDAL (Laboratori d'anàlisi intel·ligent de dades) i Assessor Científic de DevStat.

Ambdós, professors del Postgrau en Economia del Comportament de la Universitat de Barcelona, promogut per l' Observatori dels Sistemes Europeus de Previsió Social Complementària.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es realitzarà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

L'assistent al webinar també ha d’assegurar-se que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Contínua (CPD) del CAC i del Programa de Formació Contínua (CPD) del CERA.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 3 de juliol de 2023.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso