Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Efectes de les noves taules biomètriques sobre les entitats asseguradores

Description:

La Junta de Govern es complau a convidar-vos al webinar

 

Efectes de les noves taules biomètriques sobre les entitats asseguradores

 

A càrrec del

David Guitart, Actuari i Director d’Assegurances i de Risk Advisory Services de BDO.

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 10 de febrer de 2022, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

El 28 de desembre de 2020 es va publicar al BOE la resolució de 17 de desembre de 2020, de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones, relativa a les taules de mortalitat i supervivència a utilitzar, i per la qual s'aprova la guia tècnica relativa als criteris de supervisió en relació amb les taules biomètriques i sobre determinades recomanacions per fomentar l'elaboració d'estadístiques biomètriques sectorials.

Així, les noves taules biomètriques tenen com a objectiu garantir la suficiència de les provisions tècniques que acumulen les entitats asseguradores per fer front a les seves obligacions per assegurances de vida i que els preus de les assegurances es formin sobre bases tècniques transparents i justes. Com a resultat, s'han elaborat les noves taules biomètriques que diferencien per gènere, per tipologia de cartera (individual/col·lectiu), i per raó de càlcul (1r Ordre i 2n Ordre).

Per tot això, aquest webinar té com a objectiu definir les principals característiques de les noves taules PASEMF/PERMF 2020, detallant les diferències que suposen quant als riscos de mortalitat i longevitat respecte a les taules d'aplicació anterior, l'impacte que han tingut en el sector i les diferents mesures adoptades per les Entitats per adaptar-les.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

Es pot descarregar gratuïtament l'aplicació d'escriptori a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 9 de febrer de 2022.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso