Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Efectes de les noves taules biomètriques sobre les entitats asseguradores

Description:

La Junta de Govern es complau a convidar-vos al webinar

 

Efectes de les noves taules biomètriques sobre les entitats asseguradores

 

A càrrec del

David Guitart, Actuari i Director d’Assegurances i de Risk Advisory Services de BDO.

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 10 de febrer de 2022, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

El 28 de desembre de 2020 es va publicar al BOE la resolució de 17 de desembre de 2020, de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones, relativa a les taules de mortalitat i supervivència a utilitzar, i per la qual s'aprova la guia tècnica relativa als criteris de supervisió en relació amb les taules biomètriques i sobre determinades recomanacions per fomentar l'elaboració d'estadístiques biomètriques sectorials.

Així, les noves taules biomètriques tenen com a objectiu garantir la suficiència de les provisions tècniques que acumulen les entitats asseguradores per fer front a les seves obligacions per assegurances de vida i que els preus de les assegurances es formin sobre bases tècniques transparents i justes. Com a resultat, s'han elaborat les noves taules biomètriques que diferencien per gènere, per tipologia de cartera (individual/col·lectiu), i per raó de càlcul (1r Ordre i 2n Ordre).

Per tot això, aquest webinar té com a objectiu definir les principals característiques de les noves taules PASEMF/PERMF 2020, detallant les diferències que suposen quant als riscos de mortalitat i longevitat respecte a les taules d'aplicació anterior, l'impacte que han tingut en el sector i les diferents mesures adoptades per les Entitats per adaptar-les.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

Es pot descarregar gratuïtament l'aplicació d'escriptori a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 9 de febrer de 2022.

Price: EUR0.00

Date: 10/02/2022

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso