Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Hàbits Saludables i Esperança de Vida: aportacions actuarials

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) i el Club de Finances d’Alumni UB té el plaer de convidar-lo al webinar

 Hàbits Saludables i Esperança de Vida: aportacions actuarials

A càrrec del

Grup de Treball de Pensions i Seguretat Social del CAC

El webinar tindrà lloc el dijous dia 15 d’octubre de 2020, a les 18 hores

(Durada estimada: 60 minuts)

 

CONTINGUT

Quan parlem de l’esperança de vida tothom pensa que és l’edat a la que podem arribar en vida, tenint en compte, principalment, l’edat i el sexe. Però, és així realment? Què és exactament l’esperança de vida? La podem millorar? Doncs sí. Hi ha altres factors que poden influir en l’esperança de vida, fonamentalment els hàbits saludables del nostre dia a dia.

En aquest sentit el Grup de Treball de Pensions i Seguretat Social del CAC ha desenvolupat un simulador, basat en la tècnica actuarial, que permet estimar l’esperança de vida, on es pot veure alguns dels principals factors i hàbits que poden incidir en que puguem viure més anys, i així comprovar els hàbits que tenen una incidència més important en la nostra vida i, si cal, fer algun propòsit de canvi.

VEURE SIMULADOR D’ESPERANÇA DE VIDA

 

PROGRAMA 

De 18:00h a 18:30h   Concepte de l’esperança de vida i hàbits saludables que poden influir, a càrrec de Núria Moreno i de Lídia Martínez.

De 18:30h a 19:00h   Simulador “Esperança de vida i hàbits saludables”. Presentació del simulador i exemples, a càrrec de Emilio Vicente.

  

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç per accedir-hi.

Es pot descarregar gratuïtament l'aplicació d'escriptori a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la seva connexió a internet funciona correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 14 d’octubre de 2020.

Price: EUR0.00

Date: 15/10/2020

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso