Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - Problemàtica actual de les pensions: L’impacte de les reformes.

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) es complau a convidar-vos al webinar

Problemàtica actual de les pensions:

L’impacte de les reformes.

A càrrec de

Dr. Xavier Varea, director de l’Observatori dels Sistemes Europeus de Previsió Social Complementària i de la Càtedra UB-Longevity Institute.

 

El webinar tindrà lloc el dimecres dia 6 d'octubre de 2021, a les 18 hores.

(durada estimada: 60 minuts).

CONTINGUT

Després de la renovació del Pacte de Toledo, aprovat pel Congrés al novembre de 2020, i de la disposició addicional 40a de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2021, es redefineix el marc en el qual es desenvoluparà la previsió social a Espanya en els propers anys.

A la conferència s’exposaran els principals problemes del nostre sistema de pensions i s’analitzarà l'impacte del primer paquet de mesures de la reforma, recentment aprovada.

Per a això, s'analitzaran les principals magnituds demogràfiques i com es veuran afectades pel fenomen de la longevitat. S'exposaran les xifres més rellevants dels plans de pensions d’ocupació del nostre país i s'analitzarà la diferència existent en el desenvolupament d'aquest instrument de previsió social complementària entre grans les empreses i les pimes. La valoració de l'impacte de les diferents mesures aprovades es durà a terme tenint en compte les característiques demogràfiques i el mercat laboral del nostre país..

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç d'accés.

Podeu descarregar l'aplicació d'escriptori de forma gratuïta a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la connexió a Internet funcioni correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 5 d'octubre de 2021.

Price: EUR0.00

Date: 06/10/2021

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso