Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - El Pla de Continuïtat de Negoci en companyies asseguradores

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) es complau a convidar-vos al webinar

El Pla de Continuïtat de Negoci en companyies asseguradores.

 

A càrrec de

Santiago Romera Igea, Soci Director de AREA XXI.

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 16 de setembre de 2021, a les 18 hores.

(durada estimada: 60 minuts).

CONTINGUT

Tota entitat asseguradora ha de disposar d'un "Pla de Continuïtat de Negoci" que li permeti seguir prestant els seus serveis en les condicions més inesperades i/o adverses. La pandèmia covid 19 ha suposat una prova de foc per al sector, que s’ha hagut d'adaptar a una situació imprevista, de conseqüències potencialment catastròfiques. D'altra banda, els atacs cibernètics, cada vegada més freqüents i nocius, suposen un altre risc que fa necessari el seu estudi i la disposició d'alternatives que garanteixin la continuïtat de l'activitat de les companyies, en qualsevol circumstància.

En la conferència es presentaran les millors pràctiques i referències normatives sobre la matèria. Veurem com dissenyar un pla de continuïtat de negoci en una entitat asseguradora: anàlisi, revisió dels riscos, focus en els riscos catastròfics, controls i accions de mitigació de risc, entrenament dels equips, proves d'auditoria, desenvolupament del pla de continuïtat de servei i manteniment, entre altres.

La conferència anirà a càrrec de Santiago Romera, soci director d'AREA XXI, entitat que disposa d'una àmplia experiència en la implementació de plans de continuïtat de negoci en entitats asseguradores i no asseguradores.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç d'accés.

Podeu descarregar l'aplicació d'escriptori de forma gratuïta a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la connexió a Internet funcioni correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 15 de setembre de 2021.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso