Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Webinar - El Pla de Continuïtat de Negoci en companyies asseguradores

Description:

La Junta de Govern del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) es complau a convidar-vos al webinar

El Pla de Continuïtat de Negoci en companyies asseguradores.

 

A càrrec de

Santiago Romera Igea, Soci Director de AREA XXI.

 

El webinar tindrà lloc el dijous dia 16 de setembre de 2021, a les 18 hores.

(durada estimada: 60 minuts).

CONTINGUT

Tota entitat asseguradora ha de disposar d'un "Pla de Continuïtat de Negoci" que li permeti seguir prestant els seus serveis en les condicions més inesperades i/o adverses. La pandèmia covid 19 ha suposat una prova de foc per al sector, que s’ha hagut d'adaptar a una situació imprevista, de conseqüències potencialment catastròfiques. D'altra banda, els atacs cibernètics, cada vegada més freqüents i nocius, suposen un altre risc que fa necessari el seu estudi i la disposició d'alternatives que garanteixin la continuïtat de l'activitat de les companyies, en qualsevol circumstància.

En la conferència es presentaran les millors pràctiques i referències normatives sobre la matèria. Veurem com dissenyar un pla de continuïtat de negoci en una entitat asseguradora: anàlisi, revisió dels riscos, focus en els riscos catastròfics, controls i accions de mitigació de risc, entrenament dels equips, proves d'auditoria, desenvolupament del pla de continuïtat de servei i manteniment, entre altres.

La conferència anirà a càrrec de Santiago Romera, soci director d'AREA XXI, entitat que disposa d'una àmplia experiència en la implementació de plans de continuïtat de negoci en entitats asseguradores i no asseguradores.

 

REQUERIMENTS TÈCNICS

El webinar es farà mitjançant el sistema Cisco Webex Meetings©. Abans de l'inici del webinar, el CAC enviarà un correu electrònic a tots els participants amb l'enllaç d'accés.

Podeu descarregar l'aplicació d'escriptori de forma gratuïta a través del següent enllaç https://www.webex.com/downloads.html

L'assistent al webinar també s'ha d'assegurar que la connexió a Internet funcioni correctament.

 

CPD

 El webinar computarà 1 hora a l'efecte del Programa de Formació Continuada (CPD) de CAC.

 

INSCRIPCIÓ

Inscripció gratuïta abans del 15 de setembre de 2021.

Price: EUR0.00

Date: 16/09/2021

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso