Published by: 0

 

Benvolgut col·legiat /da ,

D’acord amb els articles 22 i 23 dels nostres Estatuts, la Junta de Govern ha decidit convocar l’Assemblea General Ordinària del Col·legi d’Actuaris de Catalunya, que es farà el dimecres 24 de març de 2021, a les 19 hores, a Foment del Treball, a la Via Laietana 32, principal, sala B, de Barcelona (08003).

Els actes previstos esdevindran d’acord amb el següent Ordre del Dia:

  1. Recensió, per part del president, dels fets més importants esdevinguts durant l’any 2020.
  2. Aprovació de la gestió realitzada per la junta de govern, dels comptes anuals de l’any 2020 i del pressupost per a l’any 2021.
  3. Nomenament de la Comissió Delegada d’Auditoria Interna.
  4. Precs i preguntes.

Donades les circumstàncies actuals, derivades de la pandèmia covid, que limiten les reunions presencials a un màxim de 6 persones, et demanem que seguiu l’Assemblea a través de videoconferència (abans de l’Assemblea rebreu per correu electrònic l’enllaç per seguir-la, a través de webex).

Us demanem que feu ús de la Delegació de Vot que preveuen els nostres Estatuts, que us adjuntem amb la present comunicació i que també disposeu a la pàgina web.

Descarregar Delegació de Vot

Malauradament, enguany tampoc podrem fer els Actes de reconeixement habituals als col·legiats que celebren els seus 25 anys o bé 50 anys de col·legiació i la copa de cava que oferíem als assistents al final de l’Assemblea. Esperem i desitgem poder-ho fer més endavant, un cop les coses estiguin normalitzades.

Abans de l’Assemblea us enviarem una còpia dels Comptes Anuals i Informe d’Auditoria del 2020, juntament amb la presentació que es farà a l’Assemblea.

Amb el desig que vosaltres i les vostres Famílies estigueu be de salut, rebeu una cordial salutació.

Ben atentament.

Miquel Viñals

President