Published by: 0

Benvolguts Companys/Companyes,

Us informem de que enguany, del 4 al 8 de juny de 2018, l’Associació Alemanya d’Actuaris, juntament amb la International Actuarial Association (IAA), associació de la que forma part el Col·legi d’Actuaris de Catalunya, acollirà el 31è Congrés Internacional d’Actuaris a Berlín, el ICA 2018, on s’espera una participació de 2.000 experts en assegurances i acadèmics (www.ica2018.org).

El ICA 2018 serà una de les principals conferències internacionals sobre ciències actuarials i matemàtiques financeres d’aquest any 2018.

El programa del congrés ofereix tot tipus de formats i temes adequats, tant pels actuaris que comencen la seva carrera professional com pels que porten molts anys d’experiència professional.

Al congrés participaran alguns dels principals líders mundials d’assegurances, acadèmics i de regulació, com el Sr. Gabriel Bernardino, president de l’Autoritat Europea d’Assegurances i Pensions de Treball (EIOPA), el Sr. Peter Praet, membre de la junta directiva del Banc Central Europeu (BCE) i el Sr. Alf Neumann, membre de la junta directiva d’Allianz, que debatran sobre el futur de diversos temes de vital importància per a la nostra professió.

Altres 30 experts d’alt rang presentaran ponències de les seves respectives especialitats.

A més, a l’ICA 2018 es presentaran 280 treballs (papers) que cobreixen temes professionals i acadèmics.

Podeu trobar el Programa complet amb detall de les sessions, conferenciants, informació detallada sobre el programa social, tarifes i els paquets disponibles a traves de l’enllaç www.ica2018.org .

Si esteu interessats en participar en aquest esdeveniment tant interessant per la professió actuarial, us podeu registrat abans del 31 gener de 2018 per beneficiar-vos de la tarifa amb descompte.

No et perdis la possibilitat d’unir-te a ells en la propera cimera actuarial mundial.

Salutacions cordials.

 

Miquel Viñals

President.