Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Conferència La Protecció de dades en les entitats asseguradores

Description:

La Protecció de Dades en les Entitats Asseguradores

a càrrec de

Sr. Albert Agustinoy Guilayn 

Advocat, soci de Cuatrecasas

i

Sr. Jorge Monclús Ruíz

Advocat, associat sènior de Cuatrecasas

 

La Conferència tindrà lloc el 27 de juny de 2019, a les 18:00 hores, a les oficines de

Cuatrecasas, Av. Diagonal 191, Barcelona 08018

Inscripció gratuïta

 

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)  i la recentment aprovada Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia de drets digitals han definit el marc que qualsevol empresa i entitat ha de respectar pel que fa a l’àmbit de la privacitat. Després d’un temps d’aplicació d’ambdues normes, encara es persegueix una aplicació uniforme i coherent del dret de protecció de dades dins el territori de la Unió Europea, havent obligat a tot tipus d’empreses a revisar els seus procediments i documents legals per a la recollida i el tractament de les dades.

És en aquest context, que és important familiaritzar-se amb els criteris que les autoritats comunitàries i nacionals han vingut desenvolupant respecte d’aquest nou marc regulador, per tal de comprendre’l i assegurar el seu adient compliment donada la creixent importància d’aquesta sensible qüestió.

En aquesta sessió analitzarem les principals novetats i obligacions que recullen aquestes normes, amb un estudi detallat dins l´àmbit del sector de les entitats asseguradores.

 

Cuatrecasas

Cuatrecasas és un dels despatxos jurídics capdavanters a la Península Ibèrica i està especialitzat en les diferents àrees del dret d'empresa.

El seu equip especialitzat en Assegurances i Previsió Social té una àmplia experiència en l'assessorament institucional, jurídic i fiscal, corresponent a entitats asseguradores, gestores de fons de pensions i mediadors d'assegurances, així com en l'assessorament relatiu als productes que aquelles entitats ofereixen en el mercat.

 

CPD:

El curs computarà 1,5 hores als efectes del Programa de Formació Continua (CPD) del Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

Price: EUR0.00

Start Time: 6:00 pm
End Time: 7:30 pm

Date: 27 Juny, 2019

Adreça:
Cuatrecasas
Av Diagonal, 191
Barcelona
08018
Map and Directions

Registration Details

Dades inscripció

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso