Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

Predictive Modeling for Life & Health Insurance

Description:

Ens complau presentar-vos el seminari "Predictive Modeling for Life & Health Insurance" que portarà a terme l'European Actuarial Academy (EAA) a Barcelona, ​​els dies 15 i 16 de novembre de 2018, en col·laboració amb el Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CAC).

La EAA va ser fundada l'any 2005, per iniciativa dels col·legis d'actuaris d'Alemanya, Àustria, Holanda i Suïssa. En aquest moment és un dels centres d'estudis per actuaris de més prestigi d'Europa, impartint formació a actuaris de tot el continent.

En els últims anys, la modelització predictiva ha canviat aspectes importants de la pràctica actuarial, millorant els models actuarials tradicionals amb eines i anàlisis estadístics moderns.

El seminari cobreix una àmplia gamma de temes relacionats amb la modelització predictiva que són rellevants per a la pràctica actuarial.

El seminari començarà, el 15 de novembre, amb una revisió del programari R. Continuarà amb una revisió de les tècniques de regressió lineal simple i de regressió multivariant, que formen la base de molts dels models que s'utilitzen en la pràctica actuarial. També s'analitzarà la manera d'identificar les variables clau per a la inclusió en models actuarials. Es faran servir casos d'estudi durant tot el dia per il·lustrar els conceptes importants i permetre que els assistents aprenguin les tècniques construint els seus propis models.

En el segon dia del seminari, el 16 de novembre, es presentarà un cas pràctic per veure les diverses aplicacions dels models predictius en la pràctica actuarial. Es durà a terme un estudi sobre l'ús de la regressió logística per predir sinistres. El dia conclourà amb una exploració en profunditat dels models lineals generalitzats que poden utilitzar i amb una demostració de com poden millorar la precisió dels models financers.

El seminari s'impartirà en anglès i computarà 12 hores a l'efecte del CPD del CAC (programa de formació continuada).

La tarifa d'inscripció anticipada és de € 790.00 més el 21% d'IVA i és vàlida fins al 15 de setembre de 2018. Després d'aquesta data, la tarifa serà de € 970.00 més el 21% d'IVA.

PROGRAMA DETALLAT EN ANGLÈS

Les inscripcions es realitzaran directament a través de la pàgina web de l'EAA www.actuarial-academy.com

Per a qualsevol dubte sobre el seminari us podeu adreçar directament a la Sra. Susanne Bauer, de la EAA contact@actuarial-academy.com.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso