Activitats / Actuals

Propera formació programada del Col·legi

El nou Reglament General de Protecció de Dades dins l'àmbit de les assegurances

Description:

La Junta de Govern es complau a convidar-vos a la Conferència sobre

El nou Reglament General de Protecció de Dades dins l’àmbit de les assegurances

a càrrec de

Sr. Albert Agustinoy Guilayn 

Advocat, soci de Cuatrecasas

i

Sr. Jorge Monclús Ruíz

Advocat, associat sènior de Cuatrecasas

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) és la norma més rellevant adoptada en els darrers anys dins l’àmbit de la protecció de dades i la privacitat. El seu principal objectiu és l’aplicació uniforme i coherent del dret de protecció de dades dins el territori de la Unió Europea i unificarà en gran mesura el marc legal que actualment aplica en aquest àmbit, obligant a tot tipus d’empreses a revisar els seus procediments i documents legals per a la recollida i el tractament de les dades.
Les empreses han de completar la seva transició cap a aquest nou sistema fins el 25 de maig del 2018. És en aquest context, que és important familiaritzar-se quan abans amb aquest nou marc regulatori, per tal de comprendre’l i assegurar el seu adient compliment quan entri plenament en vigor.
Durant aquesta sessió analitzarem les principals novetats i obligacions que recull el RGPD, amb un estudi detallat dins l'àmbit del sector de les assegurances.

Cuatrecasas
Cuatrecasas és un dels despatxos jurídics capdavanters a la Península Ibèrica i està especialitzat en les diferents àrees del dret d'empresa.
El seu equip especialitzat en Assegurances i Previsió Social té una àmplia experiència en l'assessorament institucional, jurídic i fiscal, corresponent a entitats asseguradores, gestores de fons de pensions i mediadors d'assegurances, així com en l'assessorament relatiu als productes que aquelles entitats ofereixen en el mercat.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso